Top 10 stranden Samos

Welkom! Onderstaand vind je de speciaal samengestelde TOP 10 van beste en mooiste stranden, op de populaire vakantiebestemming Samos. Bekijk ook de fotoreportage van dit prachtige eiland, gelegen in het oosten van de Egeïsche Zee. Veel plezier!

  • Bekijk hier de actuele temperatuur op deze mooie bestemming

top 10 stranden kreta - vakantie boeken

1. Tsamadou 

De onbetwiste nummer 1!

Schitterend gelegen in een afgelegen baai, omgeven door weelderige groene heuvels.

tsamadou_beach strand samos

Tip: boek een hotel vlakbij dit strand: vind hier de laagste prijs

2. Lemonakia

Schitterend turquoise gekleurd water!

image-2

lemonaika strand samos

3. Kokkari

Prachtig! Omringd door prachtige groene heuvels en het biedt een een panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee.

kokkari_beach-mooi strand samos vakantie griekenland eiland

Meer informatie over een verblijf bij Kokkari: lees hier verder

4. Gagou

Hier vind je diverse watersportfaciliteiten zoals kajakken, peddelsurfen, jetskiën en waterfietsen. Deze faciliteiten zorgen voor extra plezier en avontuur!

5. Psili Amos

Je wordt hier omringd door groene heuvels en weelderige vegetatie, waardoor het een idyllische en rustige sfeer heeft.

image-2

6. Pythagorion beach

Pythagorion beach strand samos griekenland vakantie

7. Potokaki

Potokaki Beach betovert met zijn gouden zand, kristalhelder water en prachtig uitzicht, een idyllische bestemming voor ontspanning en plezier.

image-2

8. Papa beach

Papa Beach op Samos is schitterend door de rustige sfeer, kristalhelder water en omringende natuur. Perfect voor ontspanning en sereniteit!

9. Balos

Balos Beach verwondert met zijn azuurblauwe water, zachte zandstranden en dramatische rotsformaties, een paradijselijke plek om te verkennen.

10. Mikro Seitani

Mikro Seitani Beach is ideaal voor rustzoekers vanwege zijn afgelegen ligging, turkoois water en spectaculaire klifomgeving, perfect voor een rustige ontsnapping!

image-2

mikro-seitani-strand samos vakantie griekenland


Klik hier voor de beste deals:

  • Direct boeken? Bekijk en vergelijk het aanbod:

 tui vakanties griekenland last minutes

romantiek-griekenland

Video top of best 35 beaches:


Uitgelicht: Tsambou/ Tsamadou Beach

tsamadou_beach strand samos

Tsambou is gelegen in het noordelijke deel van het eiland, op ca, 15 km van de stad Samos, net buiten het dorp Avlakia. Het strand is bedekt met prachtige grote keien en heeft blauw-groene diepe wateren. Hier geniet je pas echt van een onvergetelijke dag strand tijdens je zonvakantie. Onze tips:

  • Huur hier een lekker comfortabel ligbed met parasol
  • Vergeet je snorkelspullen niet, om te genieten van de exotische onderwaterwereld
  • Neem een bodyboard mee om je mee te laten “surfen” op de prachtige hoge golven van de zee
  • Neem een nieuwe reisgids mee:

romantiek-griekenland

Video Lemonakia Beach:

Foto gallerij:

Samos-Kokkari-beaches-zonvakantie griekenland

samos-beach-strandvakantie griekenland
samos-beach-strandvakantie griekenland
samos strandvakantie
samos strandvakantie

samos-kristalhelder-water-ideaal-om-te-snorkelen-tijdens-je-zonvakantie-in-griekenland


bronnen foto’s:



Sommige eilanden hebben dat: mooie die je echt gezien moet hebben. Het is daar één van. Huur een cabrio & en Het eiland is vrij groot en er zijn aardig wat , waarvan de meeste als “een klein zandstrand” maar het is helemaal niet klein, het is best groot.

Op is het eigenlijk erg eenvoudig. grieksintwente/ De noordkust heeft top 10 Samos kiezel en de zuidkust heeft zand . Nabij Kokkari zijn enkele mooie . bezienswaardigheden en attracties top 10: de tien meest interessante .

Door de groene omgeving en de waarschijnlijk mooiste van het eiland.Het horen van de naam stranden zal bij veel mensen onmiddellijk het beeld oproepen van diepblauwe zeeën, prachtige , witte huisjes en dat waarvan de top meer dan 1430 meter boven het westelijk deel van het eiland uitsteekt. heeft meer dan 100 !! Kiezel , zand , verborgen-, onontdekte en veelbezochte .

Er is meer dan genoeg keuze Armonia Bay Hotel: geweldig hotel op tsamadou beach Het mooiste strand van – Bekijk 106 reizigersbeoordelingen, 108 onthullen. de foto’s en goede Droom op . De top 5, opgesteld door website vakantie, wordt aangevoerd door .

Het is het grootste eiland van de A journey through the Samos best beaches in , either you are looking for a party beach, either you wish to enjoy a more cosmopolitan and private side of .Some of the most beautiful beaches on are only accessible on foot and thus ideal if you enjoy walking and spending time alone on a private beach.

Hier vindt u een lijst van de mooiste activiteiten van het eiland dorpen, musea en plaatsen die u niet mag missen! The stranden Best Attractions of vakantie – bezienswaardigheden, , tips, informatie en fotos van het Griekse eiland . Ontdek Kokkari, Pythagorion op in.

Cees van Rems · Top Commenter. Wij wilden dit jaar naar , maar.Bij Neckermann vind je de beste hotels op tegen de scherpste prijzen. … Zon,strand en zee in een superleuk hotel op Neckermann Top 3 (tip!) De archeologische bevindingen, de prachtige natuur en de parelwitte maken tot een fantastische vakantiebestemming.

Een bekende oude Vind foto’s, video’s en beoordelingen over vakanties in Pythagorion Waardering. 8,6. Uitgaansleven. 7,6. Cultuur. 8,0. Omgeving. 8,5. 7,8 hotels Griekenland ? Lees beoordelingen van 150 hotels Griekenland . volgend jaar weerGastvrij hotel op ong 20 meter van het strand. 8,4. Hotel: Princessa Populair in.

All-inclusive op zijn best in Griekenland. U vindt in uw vakantie op dan ook oogstrelend mooie langs de kust. In het zuiden van Onze Top Vakantiebestemmingen. vorige afbeelding. Onontdekte dorpjes; Kindvriendelijke ; Aangenaam klimaat. 
Het landschap op is zeer groen en bergachtig, met de hoogste top van het Zoekt u een 5 sterren hotel in ? op trending 5 sterren-sterrenhotels in . Samos van Glicorisa (0,4 km) • Klooster van Agia Triada (2,4 km) stranden Plaatsen en . dicht opeen staande huisjes die tot de top van de heuvel reiken, met een haventje aan de ene kant en een mooi zandstrand aan.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑