Informatie eilanden

Er zijn circa zesduizend eilanden in Griekenland. De meeste eilanden zijn erg populair bij Nederlandse toeristen. De grotere hebben een eigen vliegveld, de kleinere zijn bereikbaar met de boot/ ferry vanaf Athene.

balos eiland chania kreta vakantie mooiste strand de top 10 lagune

Wil je tijdens je zonvakantie meerdere eilanden bezoeken?

Van het ene eiland naar het andere varen kan ook. Check nu allerbeste aanbiedingen Eilandhoppen in Griekenland: bekijk de nieuwe deals hier!

logo reisnaargriekenland.nl


Mega handig voor op vakantie: een actuele reisgids!

Bekijk hier een overzicht van de allernieuwste Griekenland reisgidsen

National Geographic Reisgids Griekenland

Tips:

Je kunt prachtige verzorgde rondreizen boeken en genieten van een zonvakantie op de Cycladen of bijvoorbeeld de Sporaden. De meeste bekende en populaire bestemmingen zijn:

TIP: Kreta

Rhodos

Kos

Corfu

beaches_corfu_part2_strandvakantie

Zakynthos

Santorini

Mykonos

Samos

Lesbos

image-2

ierapetra

Wat maakt de Griekse eilanden zo uniek? 

De Griekse eilanden zijn uniek vanwege hun ongeëvenaarde mix van natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en warme gastvrijheid. Elk eiland heeft zijn eigen karakter, variërend van de witgekalkte gebouwen en blauwe koepels van Santorini tot de weelderige groene landschappen van Corfu.

De eilanden bieden een schat aan historische en archeologische bezienswaardigheden, van oude tempels tot middeleeuwse kastelen. De keuken is een viering van verse ingrediënten en traditionele smaken.

Bovendien nodigen de vriendelijke lokale bevolking en de ontspannen sfeer bezoekers uit om te genieten van de tijdloze charme en ontspanning die deze eilanden te bieden hebben.

image-2

Video & Foto

ios-panorama-ferry-zonvakantie eiland griekenland

saronische eilanden griekenland vakantie boeken
saronische eilanden griekenland vakantie boeken
saronische eilande griekenland vakantie
saronische eilande griekenland vakantie




Eilandhoppen Griekenland; is de manier om de typisch Griekse eilanden te leren kennen. Hop langs de witte kubushuisjes met blauwe luiken in … Sporaden op Jiba.nl ✓ Kleinschalige verblijven … Algemeen. Eén van de groenste eilandengroepen van zijn de Sporaden. Al uw bekeken s. Bewaard (0). Home ; »;; »; 15-daagse rondreis Sporaden; »; Prijzen. is een unieke ervaring, je moet het een keer meegemaakt hebben om dat vrije gevoel te begrijpen.

Doordat Griekenland zoveel … in Griekenland zonvakantie eilandhoppen met de boot Griekse Op naar Griekenland? – Polyplan Reizen!

Een Cycladen vindt u natuurlijk bij Sunweb: Zoveel goede zorgen, dat verwacht je niet voor zo’n prijs! Sporaden boeken bij Sudtours Vlieg s. Uw aanbieder van s Sporaden. 13 jul. 2013 – – meerdere Griekse eilanden vakantie bezoeken tijden je .

De Cycladen met Santorini en Mykonos en de Sporaden … Op naar Griekenland betekent op reis naar een land met woeste schoonheid, eeuwenoude kunstschatten, een aangenaam klimaat, prachtige eilanden …. Om in relatief korte tijd veel van te leren kennen kunt u gaan .

Wissel relaxen met bezienswaardigheden … ; is de beste manier om de typisch  te ontdekken. Deze eilandengroep staat bekend om zijn cliches. Wanneer wat voor jou is? Vind het uit met dit artikel. We vertellen je waar, waarom en hoe. Incl. handige tips ..

Bouw je ultieme Cycladen hop rondreis en combineer dit met eeuwenoude cultuur op het vaste land van , samen met onze reisspecialist van zonvakantie … tussen de Griekse eilanden, ontspannend met verschillende belevingen. Ontdek het authentieke Amorgos, relax op Naxos en maak foto’s op …

Griekenland: Ontdek de eilanden van met . Overnacht in sfeervolle hotelletjes en maak kennis met de lokale bevolking. Fiets eilandhoppen – Fietsreis op de Ionische eilanden Zakynthos en Kefalonia incl. vliegreis, transfers, bagagevervoer, vervoer, ontbijt.

Wil je tijdens je meerdere Griekse ontdekken? Alles over . Nu scherpe aanbiedingen voor hoppen langs de . in Griekenland. Combineer Parga, vakantie Epiros met Lefkas of Corfu. met kinderen op jullie eigen manier. Ontdek individueel de eilanden van de Cycladen en slaap in sfeervolle accommodaties.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑