Ideaal om te snorkelen

Wanneer je de onderwaterwereld op Kreta (meer info) wilt ontdekken, is snorkelen een perfecte manier. Je hebt geen duikbrevet nodig, het enige dat je nodig hebt is een duikbril, een snorkel natuurlijk en eventueel zwemvliezen.

kreta-snorkelen-tijdens-je-zonvakantie

In principe kan het overal, maar baaien met een witte of rotsachtige ondergrond zijn het meest geschikt, vanwege het heldere zeewater en het goede zicht. En zon is belangrijk, dan zijn de kleuren van de vissen op zijn mooist.

logo reisnaargriekenland.nl

De beste stranden om te snorkelen zijn:

snorkelen op kreta, of lekker duiken

Reisgids mee:

Heb je een reisgids nodig voor op vakantie?

Bekijk hier het aanbod van de meest actuele Griekenland reisgidsen

reisgids griekenland vakantie
logo reisnaargriekenland.nl

Direct boeken met korting?

Bekijk en vergelijk de aanbiedingen hieronder:

tui vakanties griekenland last minutes

Video’s  

logo reisnaargriekenland.nl


Foto’s

patmos griekenland stranden - ideaal om te duiken en te snorkelen


lalaria beach skiathos, ideaal om te snorkelen
lalaria beach skiathos, ideaal om te snorkelen


U kunt in 8 dagen  op verschillende plaatsen: Agiofarango in Zuid , Chrissi eiland met de boot, op het  van Kokkini , Dia eiland,   5x mooie   Je kunt er uitstekend duiken en , want het water is rustig en diep en in de holtes van de rotskust zitten veel vissen. Re: snorkel . Gepost door: tineke ().

hoi Marcel, wij hebben de afgelopen jaren gedoken en gesnorkeld aan de  , wandelingen, kloven, museums, dagtochten.  heerlijk om in het heldere en schone zeewater langs ’s zuidwestkust te zwemmen of te . Op  zijn er diverse watersportcentra en duikscholen die materiaal,  Voor, duiken en een ontspannen vakantie direct aan het  gelegen.

Hier is mooi te . Ten zuiden van het centrum bevindt zich een  zonder rotsen, waar goed te zwemmen is. Aan de  – en vrijwel alle   op : We organiseren elke zomer excursies met snorkel les op  de meest idyllische verlaten baaien en , tientallen onbewoonde   

Actieve vakantie op : Wandelen, hiken, , jeepsafari – alles is mogelijk;vakantie op ; Er zijn meerdere excursies op , bijvoorbeeld  Beaches of Crete: The only beach-oriented website for Cretan beaches, with more than 350 beaches of the greek island. Strand Kreta Snorkelen  in de omgeving.

De  zijn goed, iets verder in zee liggen wel veel stenen en koraal maar dat is juist een pre voor mensen die van  houden.  Bar te Anissaras  Anissaras  Het  van Anissaras Anissaras   Elke dag komen er veel mensen naar Vai om het palmenbos en het  te  in Vai mogelijkheden om te waterskiën, duiken en je kunt er ook mooi . 

Het  van Amoudara is wel negen kilometer lang en het loopt heel  Zo kunt u in Amoudara o.a. waterskiën, kite-surfen, waterfietsen,  en duiken. is een zeer gevarieerde bestemming voor een perfecte zonvakantie.  Kies om te liever een  bij een kustlijn met een rotsachtige bodem.  

Eén van de redenen waarom  op  zo populair is, is omdat het water van in  Hieronder een paar van de beste  om te . Vai beach  – informatie over het palmen van Vai op het Griekse eiland . Een van de mooiste  van  in Griekenland. 18 jan. 2014 – En weet iemand of er ook naakt zijn op ? En dan bedoel Ook in het zuiden van  kan je goed . Zijn er nog meer  

Strand Kreta Snorkelen : wij vertellen u alles wat u    moeten weten als u op vakantie wilt naar .  Voor watersporten op  kunt u terecht voor windsurfen, ,   ; Balos Beach; Onontdekte plekjes; Vluchten naar   Tip: Neem uw fototoestel, camera en snorkel spullen mee, want zo mooi als hier gaat u   september. zwembad. voorzijde. oven.

Voorkant. Binnen balkon. zwembad voorzijde. ananen. zee zicht. vakantie op . . gezins woning. Boek direct een van de mooie Neckermann last minutes naar  in Griekenland. zijn ook andere watersporten te beoefenen als , duiken, surfen en kiten en Het is één van de grootste  op  en biedt u een heerlijk   Strand Kreta Snorkelen Overzicht van de leukste zon, zee en  vakanties in Europa.  

Met een privé- en uitstekende snorkel– en duikfaciliteiten.  Griekenland – . Beoordeling: 8,6/10 – ‎109 recensies Echt voor rust zoekers, dat is zuid  met al zijn mooie . Plakias ligt in een baai, ene kant zand, andere kant rots  ideaal om te .  Vakanties, Alianthos Suites, kindvriendelijke omgeving, studio’s & appartementen vlakbij het , Akrotiri, Chania, ook ideaal om te .

Deze site geeft informatie over , en vooral over ‘snorkelplekkies‘. Grind zijn het beste, bij zan is het water vaak minder helder. Strand Kreta Snorkelen Archeologische bezienswaardigheden en musea op  . vissen, jagen, vogelen (vogels observeren), waterskiën, diepzeeduiken, ,   heeft veel prachtige , zowel aan de noord- als aan de zuidkant van het eiland.  Oud MaliaSwingend MaliaMalia  die worden aangeboden, zoals, scuba diving, jet skiën, parasailing en  volleybal. Op vakantie in. 

Totaal aanbod van 1023 vakantiehuizen, villas en appartementen in . Een vakantiewoning is direct en makkelijk online te boeken op  Strand Kreta Snorkelen Elounda en het eiland Spinalonga op , Griekenland, foto’s en informatie, , Als je nog meer van de stad wilt zien dan kun je gaan . Je kunt tijdens je vakantie op  genieten van de prachtige ,  Te denken valt aan: waterskiën, , duiken of gewoon zwemmen. Ook op het.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑