Ferry

Eilandhoppen (meer informatie) gaat heel gemakkelijk en comfortabel met de ferry. Meerdere malen per dag vertrekken er ferry’s naar de Griekse eilanden, om u naar uw vakantiebestemming te brengen. Onderweg genieten van de zee, uitkijken over de prachtige stranden, rotspartijen, architectuur en natuur.

vulkanen santorini griekenland ferry

Aanbiedingen eilandhoppen Griekenland

Reizen over zee is snel, makkelijk en onderweg zie je ook nog eens wat van het land. Ideaal dus om Griekenland per boot door te reizen. Hop van Santorini naar Ios, van Milos naar Mykonos en maak je zonvakantie gevarieerd. Kies jouw favoriete vakantiedeal:

image-2

ios-panorama-ferry-zonvakantie eiland griekenland

– Kies uw vlucht en hotel(s): Stel hier uw eigen vakantie samen

– Klik voor meer informatie over het hoppen per ferry

– Of kijk bij deze voordelige aanbieder:

Eilandhoppen met de Ferry

Hoe lang duurt het om alle Griekse eilanden te bezoeken?

Griekenland heeft meer dan 6.000 eilanden, waarvan er ongeveer 200 bewoond zijn. Als je ze allemaal zou willen bezoeken, zou het een aanzienlijke hoeveelheid tijd kosten, mogelijk maanden of zelfs jaren, afhankelijk van je reisstijl en budget.

Het is moeilijk om een exacte tijd te geven, aangezien het afhangt van verschillende factoren zoals de specifieke eilanden die je wilt bezoeken, de transportmiddelen die je gebruikt (zoals veerboten of vliegtuigen), en hoe lang je op elk eiland wilt verblijven.

Voor de meeste reizigers is het eilandhoppen in Griekenland eerder een kwestie van enkele weken, waarbij ze een selectie maken van de meest populaire of interessante eilanden om te bezoeken.

logo reisnaargriekenland.nl

Foto’s Eilandhoppen

Eilandhoppen vakantie per Ferry - genieten van de zee, zon en strand
Eilandhoppen vakantie per Ferry – genieten van de zee, zon en strand

ios milos santorini tour met de ferry - zonvakantievulkanen santorini griekenland ferry

per boot ferry Milos Griekenland vakantie zoeken boeken
per boot ferry Milos Griekenland vakantie zoeken boeken
Eilandhoppen met de Ferry
Eilandhoppen met de Ferry

Met de Ferry van en naar Ios. Beleef een top-vakantie



Boek uw ferry naar Cycladen bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen en bekijk …Syros en Tinos worden als een van de mooiste vakantiebestemmingen ter … De Griekse eilanden zijn prachtig en hebben voor een vakantie veel te bieden. Hier vind je … Aan boord van de ferry naar  en Naxos in de Cycladen … reizen, goedkope, Eilandhoppen in de , Paros. Het eiland Paros ligt centraal in de . Vanuit de havenstad Pireus bij Athene … Naxos passagiers- en auto  ticketprijzen, dienstregelingen, … berglandschap, met name rond Mt Zas – de hoogste berg van de .

Vakantiegangers op zoek naar een goede strandvakantie zonder de drukte en met sommige … Ferries en Veerboten naar Mykonos Eiland in de … Ook degenen, die een relaxte strandvakantie ambiëren, zullen hier tevreden vandaan komen, … Toeristen komen en gaan dagelijks met de ferryboten en de meeste daarvan zijn levensgenieters (jong en oud) die een rustige, culturele en sfeervolle zonvakantie.

Naxos ook het middelpunt van de ferry-systeem met andere eilanden niet ver weg, en Naxos is een ideale locatie voor een eiland hoppen . Santorini De officiële naam van het zuidelijkste eiland van de  is Thera strandvakantie. Maar de meeste mensen spreken nog van Santorini, een Italiaanse.

Paros en Ios zijn bekende en populaire vakantiebestemmingen in Griekenland. De eilanden lenen zich prima voor eilandhoppen; korte … naar Eilandhoppen . Combineer Naxos, het grootste en meest vruchtbare eiland, met, vol warmwaterbronnen en de archeologische.

Veelzijdige reizen naar vele mooie vakantielanden boekt u voordelig en …. Griekse eilanden incl. overnachtingen, ontbijt en ferryovertochten, met o.a., … Schrijf je dan nu in op onze eilandentocht doorheen de , ook wel lieflijk ‘stukjes die in zee gevallen zijn’ genoemd. Scheep in voor een … Je kunt hier met gemak je hele vakanties doorbrengen en rondkijken, maar als je persé… Als je wilt gaan eilandohoppen in de  of de Dodekanese zoek dan zelf .

De tickets voor de high speedferry met beperkte zitplaatsen hebben al … Ik was op de , de Sporaden, de eilanden in de noord Egeïsche zee, op …vakantiedagen door, dus er komen steeds nieuwe verhalen, tips en foto’s bij. pring naar . Als witte parels in de Aegeische Zee; de  elk met hun eigen karakter en charme. Helder witte huisjes met … mykonos – online een mykonos  overtocht boeken |  haven mykonos. …Reisverslag fietsvakantie: mikonos, naxos, paros, griekenland …

Voorkom teleurstellingen op  en bekijk wat anderen zeggen over … Ben je zelf op strandvakantie geweest naar Paros? …. Neem de kleine in Pounda. dgn  Naxos (2* hotels) in. Ontdek en geniet van jouw  in. … namelijk voorkomen dat je op de laatste dag niet per boot terug kunt naar het eiland waarvandaan je terugvliegt. 8 dagen strandvakantie Op zoek naar een op Paros?

Boek al uw reizen, … Geografische ligging. De Cycladen liggen ten noorden van Kreta en ten zuidoosten van Athene. Uw  naar Naxos boekt u bij Travelbits! … Naxos is het grootste en groenste eiland van de  en heeft de eer om over de mooiste stranden van de.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑